Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
 • Pret
  Lei - Lei
 • Status stoc
  0
  0
  0
  0
  0

Biciclete de trekking

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.

Bicicleta de trekking a fost conceputa pentru trasee, ture, plimbări mai lungi. Este alegerea ideală dacă vreți să mergeți fie în oraș, fie între două orașe, pe șosea sau pe teren foarte ușor accidentat. Echiparea oferă multe rapoarte astfel încât să puteți merge cu viteza dorită și pe coborâre dar și pe urcare. Se poate spune că bicicleta de trekking este o bicicletă de oraș mai sportivă, ce prezintă opțiuni de cărare a bagajelor pentru ture lungi (portbagaj cu mai multe opțiuni de stocare).
Cadrul bicicletelor de trekking, are dimenisuni numai pentru biciclete de adulti si ofera o rezistenta sporita in timp. Bicicletele de trekking Cube, Ghsot, Merida sau Focus de la magazinul de biciclete Perfectbike au un pret mediu corespunzator performantelor oferite.
Anvelopele de trekking folosite pe acest model de bicicleta sunt cele pentru asfalt deoarece sunt folosite cel mai des in oras.

Folosind linkul urmatoar gasiti oferta Perfectbike pentru bicicletele electrice de trekking
Vizitatorii site-ului au evaluat produsele din categoria biciclete de trekking cu o nota medie 4.75 din maxim 5 pe baza a 7voturi

office@perfectbike.ro