Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
 • Pret
  Lei - Lei
 • Status stoc
  0
  0
  0
  0
  0

Biciclete electrice

Biciclete electrice

Bicicletele electrice sunt un nou concept de vehicul și oferă multiple avantaje față de bicicletele clasice. Fie că vreți să ajungeți mai repede din punctul A în punctul B, că vreți să nu mai transpirați de la așa mult efort sau că vreți să mergeți mai repede, bicicleta electrică este aici pentru a satisface aceste nevoi.

La Magazinul de biciclete PerfectBike comercializăm brandurile Cube, Ghost, Merida si Focus, care pe partea de biciclete electrice sunt lideri de piață în țări precum Germania.

Numeroase biciclete electrice prezintă bateria integrată discret în cadru pentru același aspect frumos ca la bicicletele clasice.

Motorul Bosch sau Yamaha al bicicletelor electrice ofera asistenta la pedalare pe distante de pana la 150 km. Fie ca vorbim de bicicletele electrice cu destinatie MTB sau biciclete electrice destinate deplasarilor in oras sau pe sosea toate modelele sunt disponibile la Perfectbike. Pretul bicicletelor electrice este influentat de puterea motorului si de performantele bicicletei si incepe de la 5737 de lei pentru cele mai ieftine.
 1. biciclete electrice de oras
 2. biciclete electrice hardtail
 3. biciclete electrice Full suspension
 4. biciclete electrice de trekking
 5. biciclete electrice de cross
 6. biciclete electrice de curse / sosea
Vizitatorii site-ului au evaluat produsele din categoria biciclete electrice cu o nota medie 4.69 din maxim 5 pe baza a 10voturi


office@perfectbike.ro