Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
 • Pret
  Lei - Lei
 • Status stoc
  0
  0
  0
  0
  0

Biciclete electrice de munte hardtail

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.

Bicicletele electrice MTB Hardtail sunt un nou concept de vehicul și oferă multiple avantaje față de bicicletele clasice. Fie că vreți să ajungeți mai repede din punctul A în punctul B, că vreți să nu mai transpirați de la așa mult efort sau că vreți să mergeți mai repede, bicicleta electrică este aici pentru a satisface aceste nevoi.

Numeroase biciclete electrice prezintă bateria integrată discret în cadru pentru același aspect frumos ca la o bicicletă clasică.

Bicicletele electrice cu suspensie doar pe față (hardtail) vor oferi un randament mai mare la pedalare deoarece puterea ciclistului va merge mai mult în roți. O parte din putere se mai risipește în suspensii, mai ales când se pedalează în picioare. Totuși, amortizoarele pot fi blocate. Prețul este mai mic deoarece nu se mai plătește și pentru suspensia doar pe față, însă amortizarea și confortul scad față de o bicicletă MTB full-suspension. Pentru parcurgerea traseelor montane dificile, este recomandată o bicicletă cu suspensii față-spate.

Vă recomandăm un MTB hardtail pentru utilizarea pe trasee mai accesibile și pentru cazul în care vreți să obțineți un plus la echipare la același preț, față de un MTB full-suspension.

Vizitatorii site-ului au evaluat produsele din categoria Biciclete electrice MTB hardtail cu o nota medie 4.78 din maxim 5 pe baza a 3voturi


office@perfectbike.ro