Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Confidentialitatea datelor

Prezentul document oferă informații privind regulile de confidențialitate aplicate de SC Lucris Top SRL prin websiteul www.perfectbike.ro precum și acțiunile pe care le puteți întreprinde referitor la modul în care datele dumneavoastră sunt culese și utilizate de către SC Lucris Top SRL.

Termenul informații confidențiale se referă la toate informațiile, în forma tangibilă sau intangibilă, de natura profesională, comercială, tehnică, financiară ori de altă natură, care sunt create, dezvoltate, primite, adunate sau folosite în cursul sau în legătură cu activitatea părților, inclusiv, dar fără a se limita la informații aferente identificării afiliaților, partenerilor comerciali, consultanților, angajaților parților, incluzând în continuare, dar fără a se limita la condiții de comerț, metode de afaceri, planuri corporative, sisteme de management, finanțe, cristalizarea unor noi oportunități de afaceri sau proiecte de cercetare și dezvoltare ale parților sau ale partenerilor comerciali ai afiliaților părților, costuri, înțelegeri contractuale, cercetări de piața, drepturi de proprietate intelectuala deținute sau folosite, infrastructura IT, politica de promovare, propuneri de dezvoltare și extindere ale activității parților sau orice alte aspecte care au legătura cu promovarea sau vânzarea oricăror produse sau servicii trecute, prezente sau viitoare ale parților sau ale afiliaților sau partenerilor comerciali ai părților, incluzând, fără a se limita la informații și planuri cu privire la vânzări, cote de piața și statistici cu privire la preturi, planuri de marketing, rapoarte de cercetare de piața, tehnici de vânzare, liste de preturi, prețuri de cumpărare, structura reducerilor, materiale promoționale și de publicitate, numele, adresele, numerele de telefon și numere de contact ale clienților și ale potențialilor clienți și ale furnizorilor și ale potențialilor furnizori ai părților sau afiliaților și partenerii comerciali ai parților, natura activității lor, formule de comerț, procese, invenții, desene, know-how, descoperiri și informații tehnice cu privire la crearea, producerea sau furnizarea oricăror produse sau servicii trecute, prezente sau viitoare ale părților sau ale afiliaților și partenerilor comerciali ai Parților.

Documentul este valabil pentru toate site-urile și domeniile aflate în proprietatea SC Lucris Top SRL.

Documentul face referire la informații personale, culegerea de date care nu sunt personale și rapoarte agregate.


Informațiile personale

Informațiile personale sunt informații asociate cu numele sau identitatea dumneavoastră personală. SC Lucris Top SRL utilizează informațiile personale pentru o mai bună înțelegere a nevoilor și domeniilor dumneavoastră de interes și pentru a vă oferi servicii superioare. Prin siteurile SC Lucris Top SRL puteți să comandați produse sau servicii, să solicitați informații, să faceți abonament pentru noutățile apărute (înscrierea în newsletter). Prin intermediul acestor pagini sunt culese date cum ar fi: nume, adresă, număr de telefon, adresă de poștă electronică, identificatori de utilizator și parole, informații de facturare și de tranzacții, datele cărții de credit, preferințe de contact, studii și locuri de muncă precedente.


Informațiile care nu sunt personale

Informațiile care nu sunt personale sunt date privind utilizarea și funcționarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumită persoană. SC Lucris Top SRL culege și analizează aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizează siteurile noastre. Este posibil ca acestea să folosească fișiere cookies.


Obligațiile magazinului

SC Lucris Top SRL se obligă:Preferințele de confidențialitate și anularea abonării la newslatter

SC Lucris Top SRL, prin websiteurile sale, nu va folosi informațiile dumneavoastră personale în alt scop decât cel anunțat în momentul culegerii datelor.

Pentru a anula abonamentul pentru comunicările pe care le-ați cerut explicit, utilizați oricare din metodele de mai jos:

  1. Selectați legătura dezabonare ("unsubscribe") din e-mail sau urmați instrucțiunile incluse în toate comunicările livrate pe baza de abonament.
  2. Reveniți la paginile Web prin care v-ați stabilit preferințele originale și urmați instrucțiunile de anulare.
  3. Adresați-va in scris la office@perfectbike.ro (menționați numele, adresele de e-mail si poștala, precum si informațiile relevante privind înregistrările dumneavoastră).Schimbările acestei declarații

Dacă apar schimbări ale clauzelor declarației de confidențialitate SC Lucris Top SRL le vom publica în acest document.

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2015, pentru comenzile efectuate după aceasta data.

Pentru orice alte detalii suplimentare va rugam sa ne scrieți pe adresa de e-mail: office@perfectbike.ro.

021.335.80.60