Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Cum cumpăr?

Comanda

Pentru achiziționarea produselor oferite, clientul este de acord să furnizeze datele de identificare adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt acestea solicitate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.

Comanda se poate face direct pe site urmând pașii de comanda, prin email la office@perfectbike.ro sau telefonic la numărul 021.335.80.60 sau 0731.386.888

După comanda, veți fi contactat prin telefon/e-mail de un reprezentant al PerfectBike pentru a confirma produsele comandate și datele personale.

Dacă observați o greșeală în comanda efectuată, va trebui să ne contactați imediat. Altfel, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare etc.) așa cum au fost acestea confirmate prin telefon/e-mail.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care ați confirmat prin telefon/e-mail detaliile comenzii sau printr-un email sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul.

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin telefon/email de motivul refuzului. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă dacă:


Anularea unei comenzi se face telefonic sau prin email, înainte ca aceasta să fie confirmată ca și comandă fermă cu reprezentanții magazinului.


Livrarea

Livrarea este gratuită pentru toate produsele cu valoare mai mare de 300 RON oriunde în țară, excepție făcând mărcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule.

Pentru livrarea produselor altele decat marcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding si Thule, cu valoare mai mică de 300 RON, se aplica taxa de transport după cum urmează:

Pentru mărcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule se aplică taxa de curier după cum urmează:

NU ONORĂM COMENZI CU VALOARE MAI MICĂ DE 100 RON A CĂROR COST DE TRANSPORT ESTE MAI MARE DECÂT CEL STANDARD (25 RON)

Plata

Pentru produsele aflate în stoc, plata se poate face ramburs la livrare, prin virament bancar, online direct din site sau în magazin cu cardul  chiar si in 6 rate in cazul cardurilor BT24 (Banca Transilvania) si Card Avantaj (Credit Europe Bank).

Pentru produsele la comanda, se achită avans 20%  fie prin virament bancar în contul în lei:  RO39INGB0000999905452579 deschis la ING BANK, fie cu cardul.

Toate prețurile sunt exprimate în RON, conțin TVA (19% sau 9%) și costul transportului oriunde în țară pentru comenzi mai mari de 300 RON (cu excepția mărcilor Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule).

Plata se poate face și în 6 rate la sediul nostru cu Card Avantaj sau Star BT. Se poate opta de asemenea și pentru 1,2 sau 3 rate.

021.335.80.60