Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

De ce PerfectBike

Facem eforturi pentru a oferi produse și servicii cât mai calitate la prețuri avantajoase. Enumerăm câteva motive pentru a alege magazinul PerfectBike.

 

 1. Comercializăm doar produse calitative, încercând a oferi prețuri și prețuri cât mai accesibile.
 2. Oferim garanție produselor comercializate, cu valabilitate între 30 de zile și 5 ani (detalii: termeni și condiții).
 3. Susținem ciclismul! Magazinul PerfectBike susține tineri cicliști români cu biciclete Haibike performante. Aceștia au obținut rezultate importante la competițiile de șosea și MTB, inclusiv la Campionatele Naționale (detalii: articol).
 4. Pentru biciclete, oferim prima revizie gratuită.
 5. Suport în achiziția produselor. O alegere corectă a tipului de bicicletă și a mărimii acesteia este foarte importantă pentru a beneficia de satisfacția noului produs.
 6. Locația foarte accesibilă! Magazinul se află la "granița" dintre Parcul Carol I și Parcul Tineretului (detalii).
 7. Diverse opțiuni de plată! Plata se poate realiza cu cardul, în numerar sau în rate pentru produsele cumpărate din magazin, iar pentru produsele cumpărate online se poate plăti online cu cardul sau în numerar la primirea coletului.De ce bicicletele Haibike și Winora?

 1. Calitate și atenție la detalii! Bicicletele vin cu cadre atent construite unde se acordă importanță fiecărui detaliu. Se aleg componente ce și-au demonstrat fiabilitatea în timp de la producători renumiți precum Shimano, Sram, Rock Shox, Suntour, Fox, Jagwire.
 2. Programul "Crash Replacement"! Cadrele de carbon avariate în urma unui accident vor fi înlocuite cu o reducere de preț de 50% pentru un nou cadru (programul este supus unor termeni și condiții).
 3. Cadrele Haibike sunt fabricate în Uniunea Europeană (Germania, Ungaria, Cehia, Bulgaria) și Cambodgia iar asamblarea are loc în fabrica din Germania.
 4. Bicicletele Haibike sunt folosite de sportivi profesioniști, spre exemplu de echipa UCI de mountainbike Haibike Ötztal ProTeam. În România, magazinul nostru a sponsorizat trei sportivi legitimați la Federația Română de Ciclism cu biciclete Haibike.
 5. Winora și Haibike înseamnă inovație, 100 de ani de experiență în domeniu, echilibru perfect între componentele ce alcătuiesc bicicletele, eleganță și nu în ultimul rand un bun raport calitate-preț. Toate acestea sunt susținute de numeroasele premii primite la târgurile internaționale de profil (iF product design award, Eurobike award etc.)
 6. Varietate! Peste 300 de modele disponibile în colecțiile Winora și Haibike, de la modele de adulți la modele de copii.
 7. Biciclete Winora și Haibike se regăsesc în peste 47 de țări din Europa, Asia și Africa.De ce produsele pentru copii Puky?

Puky este un brand "100%" fabricat în Germania, remarcându-se prin:

 1. Calitate: Puky are o experienta de peste 60 de ani în producția de vehicule pentru copii, primele articole ieșind din fabrică în 1949. Puky aplică ultimele tehnologii asistate de computer în fabricarea produselor sale. Calitatea este garantata atât de centrul propriu de control cat și de instituții independente.
 2. Siguranța: Puky este un pionier în domeniu. Fiecare vehicul îndeplinește normele de siguranță atât interne cât și cele ale instituțiilor independente. Puky produce vehicule pentru copii care sunt distractive dar care și oferă siguranța și securitate, utilizând elemente cum ar fi: cadrul ergonomic, manșoanele anti-lovituri, clopoțelul/claxonul, luminile etc.. De asemenea, nicio componenta nu este toxica.
 3. Mobilitate și design: Puky se concentrează de peste 60 de ani în dezvoltarea unor vehicule adecvate copiilor și de aceea produsele sunt adaptate anatomiei copiilor, punându-se accent pe fiecare detaliu.
 4. Durata lunga de viata: Toate produsele Puky au o durata medie de viata de minim 10 ani.
021.335.80.60