Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Politica de returnare

Clienții PerfectBike.ro pot returna produsele cumpărate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea se realizează pe cheltuiala cumpărătorului în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și cu documentele aferente.

Nu se acceptă returnarea pieselor în cazul în care acestea sunt murdare sau nu sunt în stare perfectă de funcționare, dacă ambalajul este deteriorat sau lipsește. Primirea coletelor de retur se face doar cu notificare scisa prealabilă cf. OG34/2014.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Deasemenea ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

b) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla ai care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

g) contractele incheiate in cadrul unei licitatii;

Produsele pot fi returnate doar prin serviciul de curierat (nu prin posta), in perfecta stare (fara urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa), in ambalajul original nedeteriorat, in maximum 14 de zile de la primirea coletului. Veti primi inapoi, neintarziat, toti banii investiti!
 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pe e-mail, la adresa office@perfectbike, sau la numarul de telefon 021.335.80.60 de Luni pana Vineri intre orele 11 - 19 si Sambata intre orele 11 - 14.

021.335.80.60