Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Termeni si Conditii

In continuare va sunt prezentate conditiile in care echipa perfectbike.ro permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.perfectbike.ro.

DESCRIEREA SERVICIULUI
www.perfectbike.ro administreaza servicii de tip vanzari on-line ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul www.perfectbike.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza anuntul sau pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul www.perfectbike.ro, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1. Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa perfectbike.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei perfectbike.ro.

2. Obligatiile Utilizatorului
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
a) sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul echipa perfectbike.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c) sa nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator) sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” - „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.
2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze perfectbike.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa perfectbike.ro si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.

3. Continut
3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu echipa perfectbike.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de echipa perfectbike.ro. Echipa perfectbike.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de echipa perfectbike.ro, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare in Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa perfectbike.ro prin intermediul sau pentru:
- a falsifica datele de identificare sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipei perfectbike.ro sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
- a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
- a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

4. Continutul ofertelor personale pe www.perfectbike.ro
4.1 Echipa perfectbike.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitand continut pentru includerea in ofertele personale de pe site-ul www.perfectbike.ro, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de echipa perfectbike.ro si va dispare in momentul in care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca echipa perfectbike.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de echipa perfectbike.ro de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. Echipa perfectbike.ro si orice alta persoana desemnata de echipa perfectbike.ro au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. Obligatii la inregistrare
5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati: 1) sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si 2) sa mentineti sau sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa perfectbike.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa perfectbike.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, incomplete.

6. Despagubiri
6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa perfectbike.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor echipei perfectbike.ro, conexiunii la www.perfectbike.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. Practici generale privind utilizarea si stocarea
7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa perfectbike.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. In prezent, fiecare cont deschis beneficiaza un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra in componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decat 100 KB, neputand fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.
7.2 Accesarea contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa perfectbike.ro prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).

8. Incetarea colaborarii
8.1 Sunteti de acord ca echipa perfectbike.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul dumneavoastra, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale echipei perfectbike.ro de care beneficiati sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa perfectbike.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. Echipa perfectbike.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor sau a unei parti a lor, cu sau fara nicio notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca echipa perfectbike.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca echipa perfectbike.ro nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

9. Publicitate si promotii
9.1 Echipa perfectbike.ro ruleaza campanii publicitare si promotii ce pot fi incluse in mesajele sau ofertele dvs. Odata cu crearea contului, acordati echipei perfectbike.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre echipa perfectbike.ro in sectiunile personale poate fi schimbat de catre echipa perfectbike.ro la orice moment cu sau fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca echipa perfectbike.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare derulate de echipa perfectbike.ro.
9.2 Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii in cadrul paginilor dumneavoastra. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Utilizatorii care incalca regula vor fi restrictionati fara avertisment.

10. Limitarea raspunderii
10.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Echipa perfectbike.ro nu fi responsabila pentru nicio pierdere suferita de catre Utilizator directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. Echipa perfectbike.ro nu ofera nicio garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabila de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa perfectbike.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa perfectbike.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decat cea stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
10.2 Raspunderea echipei perfectbike.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de euro.

11. Politica echipei perfectbike.ro de protejare a informatiilor
11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a echipei perfectbike.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. Securitate
12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa perfectbike.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decat cele cerute de legea romana in vigoare.
12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa perfectbike.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.

13. Conexiunea la alte Retele
13.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa perfectbike.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa perfectbike.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului in sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau incurajarea de catre echipa perfectbike.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
13.3 Echipa perfectbike.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa perfectbike.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

14. Proprietate intelectuala
14.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale echipei perfectbike.ro sau ale companiilor asociate.
14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea echipei perfectbike.ro. Echipa perfectbike.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.
14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
- sa exploreze continutul;
- sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordu echipei perfectbike.ro si cu indicarea surseii;
- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www.perfectbike.ro).
14.4 Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca echipa perfectbike.ro si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile in vigoare in Romania. Mai mult, ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipei perfectbike.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile in vigoare in Romania. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de echipa perfectbike.ro referitor la serviciile oferite de echipa perfectbike.ro.
14.5 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin in totalitate echipei perfectbike.ro. Intregul continut al site-ului perfectbike.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea echipei perfectbike.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipei perfectbike.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
14.6 Echipa perfectbike.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. Date cu caracter personal
15.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa perfectbike.ro are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

16. Livrarea
16.1 Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vanzator. Livrarea prin echipa perfectbike.ro intra in responsabilitatea noastra si ne asumam intreaga raspundere pentru livrarea in stare perfecta, in ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul), pana la adresa indicate de dumneavoastra.
Costul transportului si plata acestuia revine in raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pana la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.
Transportul se efectueaza prin curier normal sau rapid, taxele aferente sunt specificate in cosul de cumparaturi. Veti primi un colet postal cu toate titlurile comandate. In cazul in care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.

17. Instiintari
17.1 Instiintarile catre utilizatori pot fi facute telefonic, pe cale electronica, prin e-mail fie prin curier normal sau rapid. Echipa perfectbike.ro mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

18. Generalitati
18.1 Modificarile conditiilor - echipa perfectbike.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe site-ul web perfectbike.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
18.2 Forta Majora - echipa perfectbike.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa perfectbike.ro nu este responsabila.
18.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa perfectbike.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Echipa perfectbike.ro nu ofera nicio asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
18.4 Confidentialitate - echipa perfectbike.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. Echipa perfectbike.ro nu este responsabila pentru niciun prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit echipei perfectbike.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.

Siteul www.perfectbike.ro este proprietatea SC Lucris ToP SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/6100/2008 și având CUI RO23649091. Utilizarea siteului implică acceptarea termenilor și a condițiilor descrise mai jos. Prevederile pot fi modificate fără notificări prealabile.


Informații generale

Imaginile de pe site sunt pentru exemplificare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate din punct de vedere al culorii (clientul va fi informat în acest caz înainte de a se livra produsul).

Încercam ca în momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, imagini, simboluri, dimensiuni, caracteristici tehnice să fie cât mai precise. În acest sens, SC Lucris Top SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate pe site-ul www.perfectbike.ro (acestea fiind extrase din informațiile puse la dispoziția noastră de catre reprezentanții fiecărei mărci).

SC Lucris Top SRL își rezervă dreptul de a schimba prețul produselor în orice moment. Acest lucru nu se extinde si la preturile produselor din comenzile finalizate sau în curs de livrare. Preturile afișate includ TVA (19% sau 9%).

Unele produse pot avea pe site preturi greșite (stabilite în mod eronat sau neactualizate). În aceste condiții, prețul de achiziție tipărit pe factură va fi cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul să se modifice. Dacă un produs comandat nu mai este pe stoc, clientul va fi anunțat în maxim 24 ore.


Comanda

Pentru achiziționarea produselor oferite, clientul este de acord să furnizeze datele de identificare adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt acestea solicitate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.

Comanda se poate face direct pe site urmând pașii de comanda, prin email la office@perfectbike.ro sau telefonic la numărul 021.335.80.60 sau 0731.386.888

După comanda, veți fi contactat prin telefon/e-mail de un reprezentant al PerfectBike pentru a confirma produsele comandate și datele personale.

Dacă observați o greșeală în comanda efectuată, va trebui să ne contactați imediat. Altfel, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare etc.) așa cum au fost acestea confirmate prin telefon/e-mail.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care ați confirmat prin telefon/e-mail detaliile comenzii sau printr-un email sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul.

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin telefon/email de motivul refuzului. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă dacă:


Anularea unei comenzi se face telefonic sau prin email, înainte ca aceasta să fie confirmată ca și comandă fermă cu reprezentanții magazinului.


Livrarea

Livrarea este gratuită pentru toate produsele cu valoare mai mare de 300 RON oriunde în țară, excepție făcând mărcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule.

Pentru livrarea produselor altele decat marcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding si Thule, cu valoare mai mică de 300 RON, se aplica taxa de transport după cum urmează:

Pentru mărcile Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule se aplică taxa de curier după cum urmează:


NU ONORĂM COMENZI CU VALOARE MAI MICĂ DE 100 RON A CĂROR COST DE TRANSPORT ESTE MAI MARE DECÂT CEL STANDARD (25 RON)

Plata

Pentru produsele aflate în stoc, plata se poate face ramburs la livrare, prin virament bancar, online direct din site sau în magazin cu cardul prin BT24 (Banca Transilvania), Card Avantaj (Credit Europe Bank).

Pentru produsele la comanda, se achită avans 20%  fie prin virament bancar în contul în lei:  RO39INGB0000999905452579 deschis la ING BANK, fie cu cardul prin BT24 (Banca Transilvania), Card Avantaj (Credit Europe Bank)

Toate prețurile sunt exprimate în RON, conțin TVA (19% sau 9%) și costul transportului oriunde în țară pentru comenzi mai mari de 300 RON (cu excepția mărcilor Tempish, Jackson, Everlast, Spalding și Thule).

Plata se poate face și în 6 rate la sediul nostru cu Card Avantaj sau Star BT. Se poate opta de asemenea și pentru 1,2 sau 3 rate.Garanția

Se acorda garanție produselor după cum urmează:


Termenul de garanție curge de la data vânzării produsului. Garanția se referă la repararea sau înlocuirea gratuită a subansamblelor sau pieselor de schimb constatate defecte de către personalul tehnic autorizat de importator, dacă produsul defect se încadrează în condițiile prezentului certificat. Durata medie de utilizare pentru biciclete este de 8 (opt) ani si de 2 (doi) ani pentru patine și role.

Dacă în perioada de garanție, produsul cumpărat de dumneavoastră se dovedește a fi defect, din motive de proiectare, execuție sau materiale defecte, el va fi reparat/înlocuit gratuit cu condiția respectării anumitor condiții:

 1. Documentele necesare la prezentarea în unitatea de service sunt certificatul de garanție și documentul de plată.
 2. Produsul trebuie să fie folosit numai în scopul pentru care a fost conceput. Garanția nu mai are validitate în cazul utilizării necorespunzătoare.
 3. Nu fac obiectul garanției consumabilele sau alte componente cu uzură recunoscută de fabricant: cauciucurile, camerele, saboții de frână, lanțul, dinții pinioanelor, becurile.
 4. Garantia isi pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:
  • a. defectarea produselor ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
  • b. utilizarea produsului in alte scopuri decat cel pentru care a fost conceput
  • c. deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului
  • d. incendiere, traznete, modificari necorespunzatoare, interventii neautorizate
  • e. deteriorari de genul zgarieturi, fisuri,rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostiinta vanzatorului in 24 h de la livrare
  • f. folosirea de piese de schimb neaprovizionate prin firma noastra sau interventia unei persoane neautorizate
  • g. schimbarea starii originale a produsului: pastrarea in conditii improprii, caderi, actiunea substantelor chimice, corozive etc., precum si a expunerii la intemperii ce pot deteriora produsul
  • h. utilizarea produsului in alt regim decat cel de uz personal (inchiriere, curierat etc.).
  • i. daca, in cazul livrarii produsului in cutie, asamblarea nu s-a efectuat intr-un service specializat, cu aplicarea stampilei acestuia pe certificatul de garantie.
021.335.80.60